Nezapamćena ljubavna drama

Djed otišao od kuće, misleći da ga baka vara sa mlađim komšijom

  • Извор: Блиц
  • 06.09.2022. 11:21

Da ljubav, pa i sama ljubomora nekada ne znaju za godine, najbolji je primjer navodni slučaj iz Srbije, gdje je djed (84) pobjegao od kuće, kada je posumnjao da ga baka (81) vara sa "mlađim" ljubavnikom (70).

Tviterašica iz Srbije koja se potpisuje kao "Togepi on end onli" podijelila je objavu koja je od juče jedna od najpopularnijih na ovoj mreži. Navodno, njen djed je nestao od kuće, zbog čega su zvali policiju, u strahu da mu se nešto desilo. Kada se klupko odmotalo, saznalo se da je vremešni djed otišao od kuće iz razloga što je pomislio da ga baka vara sa "mlađim" komšijom starim 70 godina.

"Zvali policiju, od juče tražimo djeda jer je nestao. Međutim, djed (84) je otišao od kuće jer je pomislio da ga baba (81) vara. ", napisala je u prvoj objavi.

U sledećoj je otkrila kako se dalje razvijala situacija.

"Nastavak: Baba negira švaleraciju, a djed je optužuje za novonastalo dotjerivanje i da je takozvakni švaler (70) najveći k***ar u selu", napisala je, dodavši kasnije da drama traje već četiri dana.

Na kraju je otkrila i da je uvrijeđeni deed, pronađen.

"Našli smo djeda živog i zdravog", kratko je napisala.

Ono što je interesovalo sve tviteraše, bilo je činjenično stanje na terenu - da li je baka zaista prevarila djeda.

"Jel ga varala na kraju?", pitala je jedna od tviterašica, na šta je "Togepi" odgovorila "Ma kakavi".

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.