Пештер

Додик: Српској је важна одбрамбена способност Србије

  • Извор: СРНА
  • 19.04.2024. 14:01

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је на Пештеру, гдје је присуствовао великој војној вјежби "Вихор 2024", да је за Српску значајно да Србија има способност да очува територијални интегритет, начин живота и обезбиједи слободу за коју се сви залажу.

Додик је нагласио да Србија показује способност да напредује у свим сегментима.

"Србија показује способност да на свим пољима напредује. Данашња вјежба то потврђује. Општи напредак који Србија показује радује и грађане Србије и све нас у Републици Српској", поручио је Додик.

Он је честитао свим војницима и учесницима успјешно изведену вјежбу која је показала оперативну способност и високи степен морала.

На војном полигону Пештер данас је у присуству највиших званичника Србије и Српске одржана велика војна вјежба "Вихор 24" на којој је први пут приказано 50 нових оруђа Војске Србије, међу којим су посебно атрактивни дронови - камиказе.

Здруженој тактичкој војној вјежби "Вихор 2024" присуствовали су и предсједник Србије Александар Вучић, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић и српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.