Nakon dva dana

Dragan Vučićević izašao iz zatvora

  • Извор: Новости.рс
  • 05.04.2023. 11:02

Drugom osnovnom sudu u Beogradu uplaćena je kazna na ime glavnog i odgovornog urednika "Informera" Dragana J. Vučićevića, te su se time stekli uslovi da on izađe iz zatvora gdje je nedavno otišao.

Mediji su juče prenijeli da je Vučićević počeo da štrajkuje glađu i najavio da će tako biti do ispunjenja njegovih zahtjeva  da se obavi revizija postupka u kojem je osuđen i da se dekriminalizuje uvreda.

On je to najavio kada se javio na odsluženje zatvorske kazne.

Dragan J. Vučićević je, podsjetimo, pravosnažno osuđen da plati novčanu kaznu od 200.000 dinara zbog uvreda koje je uputio novinaru i nekadašnjem direktoru televizije “N1” Jugoslavu Ćosiću.

Međutim, on je odlučio da, umjesto da plati novčanu kaznu, ode na izdržavanje zatvorske kazne, da bi, kako je govorio, ukazao na “potrebu dekriminalizacije slobode govora”, prenose Novosti.

Glavni i odgovorni urednik Informera otišao u zatvor

Glavni i odgovorni urednik Informera otišao u zatvor





Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм