Predsjednik Srbije

Vučić o Vučićeviću u zatvoru: Nije pravedno i nije pravično

  • Извор: Агенције
  • 03.04.2023. 17:08

Presuda Draganu J. Vučićeviću nije pravedna, a ni pravična, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Neću da ulazim u presudu i nemam pravo kao predsjednik da kritikujem. Nije pravedno i nije pravično. Ja ne mogu da rušim pravni poredak. On se već nalazi na odsluženju kazne, to nije dobro za Srbiju", rekao je vučić i dodao:

"Nadam se da će u danima koji su pred nama da se to riješi. Ono što je opasno tu je činjenica da se on sada vodi u krivično pravnoj evidenciji. On se vodi kao kriminalac jer je odgovorio na uvrede. On ima obavezu prema svojoj djeci, da izađe i brine o njima i to je mnogo preča obaveza od toga da svima nama otvara oči i pokazuje nam koliko licemerja ima".

Glavni i odgovorni urednik Informera otišao u zatvor

Glavni i odgovorni urednik Informera otišao u zatvor

On je pozvao Vučićevića da uplati svotu novca koju je sud naložio.

"I današnji dan je već previše, razmisli o svojoj djeci i uplati novac... Mislim da je to najbolji savjet za tebe i tvoju porodicu i učiniš to, a zatim da govoriš o tom licemerju i duplim standardima", naveo je Vučić.

Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić rekla je da je danas tužan dan za kompletnu medijsku scenu u ovoj zemlji.

Vučić čestitao Milatoviću: U Srbiji ćete uvijek imati pouzdanog partnera

Vučić čestitao Milatoviću: U Srbiji ćete uvijek imati pouzdanog partnera

Ona je na taj način ocijenila odlazak u zatvor Dragana Vučićevića, glavnog i odgovornog urednika lista "Informer", i istakla da kao premijerka nema pravo da komentariše sudske presude.

"Tužan dan za medijsku scenu u Srbiji i za kompletnu novinarsku profesiju. Pošto kao predsjednica Vlade ne smijem da komentarišem sudske presude i da se miješam u rad sudstva, mogu da kažem da je najupečatljivije u svemu ovome ćutanje novinarskih i medijskih udruženje – gromoglasno ćutanje. Mislim da je to velika sramota i da sam ja na njihovom mjestu, bilo bi me sramota", rekla je.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.