Смедерево

Двоје дјеце побјегло из вртића

  • Извор: Телеграф
  • 17.10.2023. 15:09

Двоје дјеце, од којих једно јасленог узраста, током претходних недјељу дана нестало је из вртића у Смедереву.

Они су, како пише Телеграф, напустили двориште предшколске установе "Наша радост" без пратње старије особе, потврдила је директорка вртића.

Према наводима управе вртића дјеца су искористила тренутак када је највећа фреквенција у току отпуста и неопажено напустила двориште објекта.

Сутра топлије уз постепено наоблачење

Сутра топлије уз постепено наоблачење

- Истинита је тврдња да је двоје дјеце неопажено напустило објекте у претходном периоду. Иако се сви објекти закључавају и имају "контролу приступа" на улазним вратима дјеца су искористила тренутак када је највећа фреквенција у току отпуста и са родитељима који су улазили и излазили на вратима, успјели неопажено да напусте објекат - наводе из вртића у саопштењу за Telegraf.rs.

Како истичу, надлежни органи су обавијештени о овим случајевима и предузете су све мјере у циљу појачане безбједности дјеце.

Саши Поповићу стигла тужба од

Саши Поповићу стигла тужба од "Рамштајна"

- У наведеним случајевима поступљено је у складу са Законом о основама система образовања и васпитања. Предшколска установа "Наша радост" Смедерево, је о наведеним догађајима обавијестила надлежне органе и предузела је хитне и неопходне мјере у циљу појачане безбједности дјеце у свим објектима - навели су из вртића.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: