Smederevo

Dvoje djece pobjeglo iz vrtića

  • Izvor: Telegraf
  • 17.10.2023. 15:09

Dvoje djece, od kojih jedno jaslenog uzrasta, tokom prethodnih nedjelju dana nestalo je iz vrtića u Smederevu.

Oni su, kako piše Telegraf, napustili dvorište predškolske ustanove "Naša radost" bez pratnje starije osobe, potvrdila je direktorka vrtića.

Prema navodima uprave vrtića djeca su iskoristila trenutak kada je najveća frekvencija u toku otpusta i neopaženo napustila dvorište objekta.

Sutra toplije uz postepeno naoblačenje

Sutra toplije uz postepeno naoblačenje

- Istinita je tvrdnja da je dvoje djece neopaženo napustilo objekte u prethodnom periodu. Iako se svi objekti zaključavaju i imaju "kontrolu pristupa" na ulaznim vratima djeca su iskoristila trenutak kada je najveća frekvencija u toku otpusta i sa roditeljima koji su ulazili i izlazili na vratima, uspjeli neopaženo da napuste objekat - navode iz vrtića u saopštenju za Telegraf.rs.

Kako ističu, nadležni organi su obaviješteni o ovim slučajevima i preduzete su sve mjere u cilju pojačane bezbjednosti djece.

Saši Popoviću stigla tužba od

Saši Popoviću stigla tužba od "Ramštajna"

- U navedenim slučajevima postupljeno je u skladu sa Zakonom o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja. Predškolska ustanova "Naša radost" Smederevo, je o navedenim događajima obavijestila nadležne organe i preduzela je hitne i neophodne mjere u cilju pojačane bezbjednosti djece u svim objektima - naveli su iz vrtića.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.