Радуловић открива

Ево зашто је стигао багер до куће код које је нестала мала Данка

  • Извор: Курир
  • 28.03.2024. 16:03

Припадници МУП-а су након 27 сати детаљне претраге терена обуставили даљу претрагу с обзиром на то да сви досадашњи резултати указују да се дјевојчица не налази на овом подручју површине од око 10 квадратних километара. Међутим, и даље је мистерија како је двогодишња Данка Илић нестала у уторак поподне.

Младен Радуловић, новинар Курира, који је био током цијелог јучерашњег дана на мјесту нестанка мале Данке, дотакао се неких нелогичности у изјави мајке мале Данке.

Бивши начелник УКП о нестанку мале Данке: Не личи на класичну отмицу

Бивши начелник УКП о нестанку мале Данке: Не личи на класичну отмицу

- Одмах да разјаснимо кључну ствар у цијелој истрази. Било је полицијско откриће да се заправо не слаже изјава мајке са неким реалним стањем на терену. Она је према првим информацијама рекла да је дјетету дала воду из куће. То је информација која је процурила заправо до нас новинара током јучерашњег дана. Када је полиција дошла на лице мјеста, открила је да је викендица закључена и одмах је ту дошло до неподударања у изјави стања на терену и онда је одлучено да се мајка испита. Дакле, мајка је рекла да је ушла у кућу и да је дала дјетету воду, а кућа је била закључена и онда је одмах било нелогично да је она могла да уђе у кућу. Кућа је под кључем и очигледно да је тамо један велики крш, чим је багер стигао, значи мора да се та кућа рашчисти. То је једна појатат кућа која није употребљива, већ се користи да се скува кафа или евентуално неки ручак у природи, али кућа не може да се искористи као мјесто да се преспава. Зато је багер стигао да би раскрчио цијели тај хаос тамо у том дворишту, тако да се полиција послије усмјерила на мајку и тражиле њен телефон како би реконструисала њену комуникацију током посљедњих дана - рекао је Радуловић.

Ово је тешко гледати: Копају багером са друге стране куће код које је нестала мала Данка

Ово је тешко гледати: Копају багером са друге стране куће код које је нестала мала Данка

Радуловић се потом осврнуо и на систем "Пронађи ме".

- Први пут смо имали укључивање тог система "Пронађи ме", заправо српска верзија система "Амбер алерт" и видјели смо како то функционише. Лично могу да кажем да сам задовољан степеном на који је јавност обавијештена. Надам се да ће током сљедећих случајева, колико ми желимо да их не буде, да ће опет бити систем укључен и да ће људи такође у великом броју одазвати.


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.