Napadačima određen pritvor

Iživljavali se satima: Oteli i mučili mladića zbog djevojke

  • 24.04.2019. 16:32

Golubačka policija uhapsila je Branka S. (39), Jovana S. (21), Nebojšu M. (21) i Predraga P. (37) zbog sumnje da su prije četiri dana oteli i teško povrijedili S. M. (24) iz sela Zatonje.

Incident se, kako nezvanično saznajemo, dogodio u vikend-naselju kod sela Vinci.

"Mladići, koji su bili pijani, oko ponoći su presreli i napali S. M., koga su prethodno pozvali telefonom da izađe iz svoje vikendice. Napali su ga i protiv njegove volje odveli do vikendice jednog od osumnjičenih, gdje su ga tukli i razbili mu mobilni telefon", priča izvor iz istrage.

Teror nad nesrećnim S. M. trajao je satima.

"Oni su ga poslije tri sata zlostavljanja pustili, a mladić je od batina zadobio više povreda po glavi i tijelu. Pretpostavlja se da je motiv prebijanja i otmice mladića problem koji je on imao sa Jovanom S. Naime, Jovan je sada u vezi sa bivšom djevojkom oštećenog S. M., pa je zbog neraščišćenih računa angažovao drugove koji su napali mladića i osvetili mu se", rekao je naš sagovornik.

Prema riječima našeg izvora, Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu osumnjičenima je odredilo zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм