Ubistvo u Futogu

Izrešetan bivši zet Dragoslava Kosmajca

  • 26.12.2018. 21:33

U Ulici cara Lazara u centru Futoga kasno popodne, u "golfu 6", pronađen je mrtav muškarac. Nezvanično, ubijen je Đorđe Zafirović zvani Zafir (37), bivši zet kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca. Na njega je pucano iz automatskog oružja kroz vozačev prozor, a prema riječima očevidaca, ubica i saučesnik imali su fantomke.

Kako saznajemo, ekipa Hitne pomoći izašla je na teren po pozivu u 16.45 i po dolasku na mesto pucnjave mogla je samo da konstatuje smrt. 

Pola sata poslije pucnjave u naselju Kamenjar zapaljen je automobil, kojim su ubice, najverovatnije, pobjegle nakon zločina.

Da podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana mediji su pisali da je nastradali započeo vezu sa pjevačicom Katarinom Živković. Takođe, Zafirović je dovođen u vezu sa organizacijom ubistva Radeta Rakonjca, nekadašnjeg tjelohranitelja Željka Ražnatovića Arkana i prijatelja Luke Bojovića. 

Povodom pucnjave u Futogu, Milorad Šušnjić, načelnik Policijske uprave u Novom Sadu je izjavio da novosadska policija intenzivno traga za osobom koja je oko 17 časova u Futogu hicima iz vatrenog oružja ubila tridesetsedmogodišnjeg muškarca.

"Odmah po saznanju da je počinjeno ubistvo, na lice mjesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji su trenutno na terenu. Angažovali smo sve raspoložive resurse i pripadnici policije, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju sve neophodne mjere i radnje kako bi što prije rješili ovaj slučaj i uhapsili počinioca krivičnog dela," saopšteno je iz policije.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм