Demantovao njene navode

Javio se Milan kojeg je žena optužila da joj je srušio kuću: Prevarila me sa bageristom

  • Извор: Телеграф
  • 26.04.2023. 08:23

Milan Janković, autoprevoznik iz Leštana, bivši muž žene J. J, koja ga je ona optužila da joj je u subotu bagerom srušio kuću, otkriva svoju stranu priče o ovom događaju koji je sve šokirao prethodnog vikenda, a saga se dalje nastavlja u medijima.

Janković najprije kaže da nije on unajmio drugara da sruši kuću, jer je kuća njegova, koliko i njena, s obzirom na to da su je zajedno pravili u braku, već da je njemu drugar i saradnik kuću oštetio jer mu duguje novac.

Navodi i da se sa bivšom suprugom J. J. razveo jer ga je ona prevarila sa njegovim bageristom, i demantuje da ju je tukao prošle nedjelje. Kako ističe, J. J. je bejzbol palicom krenula na njegovu vjerenicu Milenu, da bi je zaštitio on je udario palicu i rukom zakačio nju.

Tvrdi da joj je muž bagerom srušio kuću, objavila i video

Tvrdi da joj je muž bagerom srušio kuću, objavila i video

- Mi smo u brakorazvodnoj parnici od decembra prošle godine. Razveli smo se prošle godine u januaru, jer je ona mene 2021. prevarila sa mojim bageristom. Ja sam pokrenuo razvod. Bila je nedjelja, sjećam se. Pitala me je da li ću ja da pokrenem razvod ili ona, rekao sam da ću ja, i sutradan, u ponedjeljak sam odmah našao advokata i pokrenuo sve - počinje Janković.

Sa J. J. ima petogodišnju kćerkicu.

Janković odbacuje sve tvrdnje J. J. da ju je tukao. Napominje i da nisu istinite njene tvrdnje da je jednom zbog toga završila u Urgentnom centru.

- To što ona priča da je bila u Urgentnom centru dva dana, nije istina. Bila je u našem Domu zdravlja, a to se desilo kada sam ja posumnjao da me vara, uzeo joj telefon da pročitam poruke, i počeo da bježim iz kuće, jer mi u njoj nije davala da čitam. Sve je pokušala da uradi samo da ja ne uzmem telefon i ne čitam poruke. Kada sam istrčao iz kuće, pošto smo mi na prvom spratu, ona je krenula za mnom, i sa gelendera je skočila na mene. Tada nije bila povrijeđena jer je pala na mene, ja sam je zadržao, ali jeste bila u domu zdravlja jer joj je skočio pritisak. Dobila je infuziju i došla je kući, nije bilo nikakvo mlaćenje. Ispalo je da sam ja monstrum - tvrdi Janković.

Dalje kaže da je nije tukao ni prošle nedjelje, kako ona tvrdi.

Fudbalera Bajerna žena

Fudbalera Bajerna žena "poklonila ljubavnici" preko Instagrama

- Prošle nedjelje je ona došla kod komšije na plac sa bejzbol palicom. To nigdje nije rekla. Njoj je tu bejzbol palicu oduzela policija i vjerovatno će joj ići prijava za to. Sa tom bejzbol palicom krenula je na moju sadašnju vjerenicu, i ja sam samo da bih je zaštitio, udario palicu i nju. Palica je pala dole. Da li vi mislite, da sam je stvarno tukao, da ne bih bio u zatvoru? Pritom ona je došla na komšijski plac i napala Milenu, moju vjerenicu. To je bio jedan udarac, ja imam 110, a ona 60 kilograma... Zamislite šta bi bilo da sam je zaista tukao - kaže on.

Nakon što je razotkrio da ga vara, kako navodi, i sama mu je nakon par mjeseci sve priznala, ali njega to više nije zanimalo. U međuvremenu su imali međusobne prijave u policiji, ona mu je obarala motor.

Milan sada ima zabranu prilaska J. J., a dijete smije da viđa. Međutim, ovog vikenda dijete nije bilo kod njega, jer se, kako dodaje, J. J. nije javljala njegovoj majci na telefon.

- Umjesto toga, stavila je dijete u kamion i vozila se sa njom čitav dan. Samo da dijete ne bi bilo sa mnom. A, inače, pune tri i po godine i dok smo bili u braku moja majka je čuvala našu kćerkicu, a i poslije toga - tvrdi Janković.

O čemu razgovaraju generalni sekretar SNSD-a i finansijer Jelene Trivić?

O čemu razgovaraju generalni sekretar SNSD-a i finansijer Jelene Trivić?

On, takođe, demantuje da je firma zajednička.

- Mogu vam dati PiB firme da vidite od kad postoji. Za tu kuću za koju stalno priča da je njena, a napravljena je u braku u kojem smo bili od 2014. godine, plac je kupljen prije braka. Firma je postojala 7 godina prije braka. Firma je osnovana 2007. a mi smo u braku od 2014. godine. Ona priča kako je ona napravila firmu sa mnom. Ako neko ima prava da priča o firmi, to je moja prva žena - navodi Janković.

Janković kaže i da kuća nije srušena, već oštećena, i da je njegov advokat sudu već poslao tužbu protiv drugara i saradnika koji mu je to uradio.

- Kuću je oštetio dok sam ja bio sa vjerenicom u Knjaževcu. Trebalo je da mu vratim pare, nisam mu vratio, on je poludio, i oštetio par zidova. Moja je kuća srušena a ne njena. U tome je poenta. I poenta je da joj nije bivši muž unajmio drugara da to uradi, nego je meni to urađeno - tvdri Janković za Telegraf.

Racije širom Njemačke, privedeno desetine radnika iz BiH i Srbije

Racije širom Njemačke, privedeno desetine radnika iz BiH i Srbije

J. J. je da podsjetimo izjavila da je bila na poslu kada joj je oko 13 časova javljeno da joj je bagerom srušena kuća. Prema njenim riječima, kuću joj je srušio bivši muž koji ju je pretukao prošle nedjelje.

- Moj bivši muž je otišao još u oktobru mjesecu da živi sa djevojkom. Mi smo sada u brakorazvodnoj parnici. Ja sam ostala da živim u kući u Leštanima sa ćerkicom. On ne može da podnese da ja i dalje živim u ovoj kući. Pretprošle nedelje me je pretukao, a sad mi je srušio sve ovo - rekla je tada J. J. za Žig info.

Inače, Milan Janković je od ranije poznat medijima i to po jednom prelijepom gestu kada je svojoj snajki, na dan vjeridibe poklonio automobil.

Pratite nas i putem Vibera

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)