Туга

"Јунак је био и као јунак је отишао" - Недељко (18) изгубио најважнију битку

  • 17.04.2024. 17:31

Недељко Коматина (18), храбри и дивни дјечак из Новог Пазара, за кога је навијала цијела Србија изгубио је, нажалост, најважнију битку. Преминуо је ноћас у болници у Лондону, гдје се борио са карциномом.

- Јунак је био и као јунак је отишао. Увијек се молио Богу и ето сада га је бог узео у своју наручје. Нећу плакати јер ми је увијек говорио: "Немој, мајко да плачеш". Поносна сам и срећна што сам имала таквог јунака. За мајку ће увијек бити ту - казала је за Курир Надица Коматина, Недељкова мајка.

Само осам дана је прошло од када је Недељко напунио 18 година.

Тада му је цијело одјељење Медицинске школе видео позивом честитало пунољетство.

Потом су се сви ученици трећег разреда Медицинске школе окупили се у дворишту школе, позвали га и честитали му рођендан уз пуштање балона.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.