Директор Центра за несталу и злостављану децу

Јурић о Данкином нестанку: Не видим крај ове агоније

  • Извор: Агенције
  • 29.03.2024. 09:55

Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић изјавио је данас да у случају нестанка двогодишње дјевојчице Данке Илић у Бањском Пољу код Бора, све околности које су довеле до овог нестанка буде сумњу.

Како је рекао, сумњу буде и изјаве блиских људи дјевојчице које су контрадикторне, јер је у првом маху било тешко повјеровати да је дјевојчица од двије године могла да иде тако далеко да чак и полиција која је дошла врло брзо на лице мјеста није могла да је пронађе.

Проговорили познаници родитеља мале Данке - ево шта су открили

Проговорили познаници родитеља мале Данке - ево шта су открили

"Ово је један врло специфичан случај прије свега због узраста дјетета, и с обзиром да је дијете потпуно немоћно да нешто само уради онда се све своди на околину и људе у близини самог дјетета. Чини ми се да не постоји особа која је у близини а да не буди сумњу. Не упирем прст ни у кога него објективно сагледавам чињенице које су тренутно актуелне и које говоре о томе да сумња мора постојати и да постоји због свих тих чињеница", навео је он за Танјуг.

Јурић каже да је сама посјета министра унутрашњих послова Братислава Гашића мјесту гдје је дјевојчица нестала, као и мотивација људи и припадника МУП-а на терену, показатељ колико се озбиљно ради на самом случају и колико је енергије и снаге уложено да се овај случај ријеши.

"Јуче сам се надао, гледајући шта се све дешава да ће оперативним радом то бити ријешено и да ћемо имати епилог цијеле приче, али је дефинитивно ово један изузетно тежак и комплексан случај. Нажалост сада не видим и не назирем тачно крај цијеле ове агоније", изјавио је он.

Један од ухапшених у Хаџићима због Данкиног нестанак изнио одбрану - ево шта је рекао

Један од ухапшених у Хаџићима због Данкиног нестанак изнио одбрану - ево шта је рекао

Према његовим ријечима, у сваком нестанку вријеме је кључно и да је како пролази вријеме, могућност да се дијете врати живо све мање због чега је, додаје он, неопходно да се људи припреме и на најгоре вијести.

Ужасни призори из дворишта гдје је нестала малена Данка

Ужасни призори из дворишта гдје је нестала малена Данка



Пратите нас и путем Вибера