Dragan Kobiljski

Kćerka mu poginula u masakru na Vračaru: Oglasio se srpski odbojkaš!

  • 10.05.2023. 08:17

Dragan Kobiljski, legendarni srpski odbojkaš, po prvi put se oglasio nakon tragičnog gubitka kćerke u masakru u beogradskoj osnovnoj školi.


Đaci iz

Đaci iz "Ribnikara" se danas vraćaju u školu: Rane i dalje bole, djeca preplašena

Ovih dana se na društvenim mrežama pokrenula inicijativa da se osnovna škola na beogradskom Vračaru nazove po njegovoj kćeri, koja je pokušala spriječiti dječaka u krvavom pohodu. Ali nekadašnji odbojkaš Partizana i trener Crvene zvezde samo se zahvalio na tome:

"Biće pucnjave na ulici": Nove prijetnje u Srbiji, uhapšen muškarac

"Cijenimo vašu želju da se iz ovakve tragedije ponese makar poruka osveštenja ljudima i društvu da se vrati pravim vrijednostima i stane na put zlu oko nas. Mi smo skromni ljudi, koji samo žele da tihuju svoj bol.

Nama ne odgovara, niti se slažemo sa spominjanjem našeg djeteta više u odnosu na ostalu tragično stradalo i teško povrijeđenu djecu, jer su sve to predivna bića, a roditeljski, bratski i sestrinski bol isti u svim ožalošćenim porodicama", poručio je na Facebooku.


Podsjećamo, učenik ove škole ubio je osam školskih kolega i portira u osnovnoj školi na Vračaru u centru Beograda, prenosi N1.

Pratite nas i putem Vibera

Тагови:
  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.