Beograd

Ko kaže da se krade samo noću? Evo primjera u po bijela dana

  • Извор: Курир
  • 17.07.2023. 19:02

Ko kaže da se krade samo noću. Ovo kidanje dijelova automobila desilo se u po bijela dana, i to u centru Beograda u Ulici Dimitrija Tucovića.

Lopov je bio "maskiran" samo naočarima. U prvi mah liči na nezainteresovanog šetača. Ipak, naglo se primiče "mercedesu B-klase" i kreće u akciju. Za samo pola minuta obavio je "posao".

Vlasnik je zamolio da se snimak objavi kako bi kradljivac bio pronađen.

Zoran iz Trebinja postao heroj, bacili đubre kroz prozor, pa naučili lekciju

Zoran iz Trebinja postao heroj, bacili đubre kroz prozor, pa naučili lekciju

- Molim vas da objavite lopova koji krade znak i senzor iz automobila usred dana i pravi štetu od preko 10.000 dinara. Dimitrija Tucovića, centar Beograda - navedeno je na Instagram stranici "Moj Begorad.

Da li je lopova ošamutila vrućina, pa nije znao da li je dan, ili noć... U svakom slučaju budite oprezni, ko zna šta ćemo još vidjeti na našim ulicama.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)