Oglasio se nakon incidenta

Zoran iz Trebinja postao heroj, bacili đubre kroz prozor, pa naučili lekciju

  • Извор: Мондо.рс
  • 17.07.2023. 17:58

Zoran Petrović, muškarac koji je kod Trebinja zaustavio automobil sa kraljevačkim tablicama je postao pravi heroj na društvenim mrežama, a sada se i oglasio zbog tog incidenta.

Da podsetimo, on je primijetio da mladi par iz Srbije baca flašu kroz prozor u pokretu gdje nema kante za smeće i zbog toga je odreagovao i upozorio ih da to ne rade.

"Voze se ispred mene u Trebinju, južna obilaznica, skoro pa centar grada. "Hladno" kroz prozor bacaju praznu flašu od litar i po. Momak i cura od tridesetak godina! KV tablica (Kraljevo). Morao sam da reagujem! Dirnulo me. Dobro došli svi dobronamjerni ljudi, ali svoje smeće nosite sa sobom ili bacajte na za to predviđena mjesta", napisao je Zoran.

Drvo ubilo čovjeka: Igrao karte sa prijateljima

Drvo ubilo čovjeka: Igrao karte sa prijateljima

Komentari podrške pljušte. "Imaš ručak od mene"; "Bravo, i treba tako. Baci smeće gdje treba. Ne samo u Trebinju nego svugdje. Sigurno kroz kuću bacaju smeće?", glase samo neki od mnogobrojnih komentara podrške za sjajnog Zorana koji je na fin način objasnio ljudima kako se čuva priroda.

Da podsjetimo, on je zaustavio automobil sa kraljevačkim tablicama nasred lokalnog puta. Upozorio ih je da ne bacaju smeće kroz prozor.

"Je l' bacate u Kraljevu smeće tako kroz prozor uz auta? A gospođice?", pitao je Zoran mladi par iz Kraljeva.

Na ovoj plaži u Crnoj Gori ležaljka košta 200 evra

Na ovoj plaži u Crnoj Gori ležaljka košta 200 evra

Vozač je pokušao da se opravda riječima da djevojka nije bacila smeće nego da je slučajno izletjelo. Zoran je odgovorio da to nije istina jer ih je vidio šta rade.

"Nije joj izletjelo nego sam ja vidio da ste bacili. Nemoj to da radiš ovde. Jeste čuli? Zašto bacaš to čovječe? Jesi li normalan? Zaboljelo me to brate! Ja to u Srbiji ne radim nikad. Ja kad dođem u Srbiju to nigdje nikada ne radim", rekao je Zoran.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)