Lavrov danas sa Vučićem i Selakovićem

  • 15.12.2020. 07:48

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovom.

Prema programu posjete, u 12.50 časova Vučić i Lavrov prisustovaće ceremoniji paljenja vječne vatre i položiti vijence na Spomenik Vječna vatra, nakon kojih je planirano obraćanje prisutnima.

Potom će u 13.40 časova Vučić i Lavrov obići Hram Svetog Save i položiti cvijeće na grob blaženopočivšeg patrijarha srpskog Irineja, saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.

Tom prilikom ministar Lavrov pročitaće pismo predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina povodom završetka radova na Hramu.

Za 16.30 časova planirano je da se Vučić i Lavrov sastanu u vili "Mir", na Dedinju, a nakon sastanka u 17.30 časova predviđene su izjave za medije dvojice zvaničnika.

Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije saopšteno je da će se tokom posjete Beogradu Lavrov prethodno sastati i sa ministrom spoljnih poslova Srbije Nikolom Selakovićem, koji će ga u 12.20 časova dočekati na aerodromu "Nikola Tesla".

U 14.00 časova planiran je sastanak Selaković i Lavrova u Ministarstvu spoljnih poslova, gdje će ministri potpisati Plan konsultacija između Ministarstva inostranih poslova Ruske Federacije i Ministarstva spoljnih poslova Srbije za 2021-2022. godinu, a potom se i obratiti medijima i 14.50 časova.

U 20.00 časova Selaković će ispratiti Lavrova na aerodromu "Nikola Tesla". 

Тагови:
  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина