ATV

Живот младих

Лука започиње дан храњењем стоке а Филип шминкањем за Тикток

 • Извор: ТВ Прва
 • 03.10.2023. 16:03

Лука и Филип су два младића чија је једина сличност број година, они сликовито приказују дијаметралне ставове у њиховим стиловима живота.

И поред тога што има много обавеза на сеоском имању, Лука успјева и да студира. Промовише живот на селу, а поред тога што ужива чим се пробуди у пет ујутро, Лука за себе каже да, осим што је пољопривредник, он је и студент који воли увече да изађе и у град. Обећао је себи да, иако је постао пољопривредник, никако не смије да запостави социјални живот. Такође, сматра да га је тај живот на селу врло дисциплиновао, поготово брига о стоци.

Његов вршњак Филип Маринковић Филари је први шминкер који је на Тиктоку покренуо шминкање уживо, због чега се посебно допао већини корисника ове друштвене мреже. Када је започињао каријеру јавне личности, у медијима се за Филипа писало да је "андрогено биће", што га је много повредило. Међутим, сада се на предрасуде околине нешто много не обазире.

Њихови дани су потпуно другачије испуњени. Луки дан почиње храњењем стоке, Филипу шминкањем и снимањем. Које обавезе имају током дана и да ли имају помоћ породице, говорили су наставку:

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.