Smederevo

Mjesec dana od nestanka Ane Stojković - Oproštajno pismo ukazuje na najgore, ali kćerka se i dalje nada

  • Izvor: Kurir
  • 02.12.2021.21:55

Ani Stojković iz Smedereva izgubio se svaki trag prije tačno mjesec dana, ona je nestala 2. novembra, a njen automobil je pronađen iste noći, dva sata poslije ponoći na mostu Smederevo - Kovin. Iz kuće je otišla bez ličnih dokumenata i telefona.

Porodica strahuje da se ubila, što je i nagovijestila u kasnije nađenoj oproštajnoj poruci. Ana je u oproštajnoj poruci opisala kako se osjeća, a pored toga je i ostavila detaljna uputstva porodici šta da rade kada je pronađu mrtvu, prenosi Espreso.

U noći nestanka, Ana je objavila svoju fotografiju na Instagramu uz poruku "Idem da se nađem sa sudbinom". Nađena je i oproštajna poruka u kojoj je zapisala svoje želje za trenutak kada je pronađu mrtvu.

Anina kćerka Natalija je za portal Espreso kratko rekla da i poslije mjesec dana, porodica ne gubi nadu.

"Još uvijek nema nikakvih novosti, danas je već mjesec dana kako je nestala, i još uvek se nadamo najboljem. Nemamo nikakve informacije o njoj, potpuna tišina već cijelih mjesec dana", ispričala je neutešna Natalija.

Kako je Anina kćerka ispričala, ona je samo par dana prije nestanka podijelila svoju fotografiju i drugarica je pitala: "Gdje si pošla tako lijepo sređena?", odgovorila joj je: "Idem da se nađem sa sudbinom", rekla je Natalija ranije.

Rekla je i da je njena majka dan prije nestanka bila loše, govorila je i da će se ubiti.

Podsjetimo, Ana je iz kuće izašla u bijeloj bluzi i kožnim braon pantalonama.

Na društvenim mrežama i dalje se dijeli apel ljudima da se jave porodici ili najbližoj policijskoj upravi ukoliko je negdje vide.


Tagovi: