Pune ruke posla za policiju

Mladići vozili po gradu bez dozvole, i pod dejstvom kokaina

  • Извор: Телеграф
  • 20.09.2021. 09:56

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja trojicu vozača automobila koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, odnosno bez vozačke dozvole.

Policija je noćas oko 1.30 časova u Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Beogradu zaustavila automobil marke "folksvagen" kojim je upravljao muškarac (21).

Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač prevozio više osoba nego što je dozvoljeno, a droga testom i da je pozitivan na kokain i amfetamin. Iz saobraćaja je u Jajincima isključen dvadesetdvogodišnjak koji je, kako je utvrđeno droga testom, upravljao automobilom pod dejstvom kokaina i kanabisa.

Saobraćajna policija je oko ponoći u Ulici majora Zorana Radosavljevića zaustavila devetnaestogodišnjaka koji je upravljao automobilom marke "fijat".

Utvrđeno je da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila. Trojici vozača određeno je zadržavanje u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnesene odgovarajuće prekršajne prijave.


Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм