Nesreća u Petrovaradinu

Motociklista usmrtio starca

  • 29.03.2019. 21:13

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17 časova u Petrovaradinu poginuo je još neidentifikovani stariji muškarac, dok je mlađi motociklista (23) teško povrijeđen.

Nesreća se dogodila na putu prema Sremskim Karlovcima, poslije Tekija za skretanju za naselje Pucaroš kada je motociklista naletio na pješaka i pregazio ga. Nastradali muškarac bio je starosti između 70 i 80 godina i poginuo je na licu mjesta.

Motociklista je zadobio teške tjelesne povrede, potres mozga i mogući višestruki prelom rebara. On je zbrinut na licu mjesta i u svjesnom stanju prevezen u Urgentni centar na dalje liječenje kažu u Hitnoj pomoći.

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.