Nađeno tijelo u Gračanici, klasifikovano kao sumnjiva smrt

  • 07.03.2021. 12:50

U Gračanici je pronađen muškarac bez znakova života, saopštila je danas Kosovska policija, klasifikujući slučaj kao sumnjiva smrt.

U saopštenju se navodi da je mrtav muškarac pronađen u petak nakon ponoći, dok drugi detalji nisu navedeni.

Iz policije su poručili da su nadležne jedinice odmah nakon prijavljivanja slučaja izašle na lice mjesta.

"U jednom pomoćnom objektu našli su i konfiskovali dva napunjena šaržera za oružje (automatsku pušku) AK 47, tromblonsku minu, dva bajoneta i opremu za čišćenje oružja", dodaje se u saopštenju.

Odlukom tužioca tijelo muškarca poslato je na Institut za sudsku medicinu u Prištini radi obdukcije.

Policija je sinoć u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice u Ulici knjaza Miloša kontrolisala lokal u vezi sa sprovođenjem operativnog naređenja spremnosti i reakcije na kovid-19.

Tokom kontrole policija je naišla na muškarca sa Kosova i Metohije koji je bio pozitivan na virus korona, a kojem je prethodno bila izrečena mjera izolacije, navodi se u saopštenju.

Kosovska policija uhapsila je muškarca sa Kosova i Metohije koji je uradio automobilom dijete u Gračanici.

Osumnjičenom je određena mjera pritvora, a povrijeđeni dječak je ljekarski zbrinut.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм