Stižu bolji dani za porodicu Panić

Najljepša vijest: Panići, koji se bore sa tragedijama, poslije 10 godina neće čekati Novu godinu u mraku

 • 27.12.2019. 11:50

Panići iz sela Milićevci koji su u roku od šest mjeseci ostali bez oca i najstarijeg brata, a koji 10 godina žive u mraku i čitav život bez vode, Novu 2020. godinu dočekaće u kući sa strujom.

Panići su, da podsjetimo, u junu ostali bez oca Slavka koji je umro od tumora na bešici, dok je dva dana prije Nikoljdana na vječni počinak ispraćen najstariji sin Slobodan (30), koji se ubio.

Uoči Nikoljdana, inače i njihove slave, njihov rođak Vlade Dragić pokrenuo je akciju da im se pomogne. Za dva dana je sakupljen novac za struju, koja je juče, nakon sređene papirologije, konačno i plaćena,

- Odmah danas su izašli radnici Elektrodistribucije na teren, tako da bi do Nove godine trebalo da dobiju struju - rekao je Dragić.

On podsjeća da su u toku radovi i na uvođenju vode, kao i da će do Nove godine biti gotovo i cijelo prizemlje kuće, koja se inače, cijela renovira. Dobiće kupatilo, nove sobe, kuhinju, a i potkrovlje će im biti pretvoreno u prostor u kojem mogu da žive.

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Народ прича (Р)

  '‘Народ прича (Р)и (Р)