Београд

Наводно тровање у клубу: Објављен снимак, 12-оро дјеце завршило у болници

  • Извор: Телеграф
  • 15.02.2024. 15:18

Појавио се језив снимак након наводног тровања 26 људи, међу којима 12 дјеце млађе од 15 година, на којем се види како бројне екипе Хитне помоћи и полиције збрињавају госте клуба.

Снимак, објављен на страници Мој_Београд, изазвао је бурне реакције многих корисника друштвених мрежа, који су се запитали како су родитељи уопште дозволили да њихова дјеца излазе у ноћни провод.

"Дјеца млађа од 15 година у клубу. Гдје су родитељи што су пустили малу дјецу да иди у клуб, и тај клуб како пушта малољетну дјецу да уђу и конзумирају алкохол?", гласи само један од коментара.

Како је доктор Хитне помоћи ВМА Иван Лековић за РТС изјавио, дванаесторо дјеце у тешком алкохолисаном стању примљено је на ВМА, са до чак 2,8 промила алкохола у крви. Међутим, није потврђено да ли је дошло до тровања, како се наводи на мрежама.

Испод поменутог снимка тврди се да је дошло до тровања шпиритусом, али редакција Телеграфа није могла да потврди вјеродостојност ових информација до тренутка објављивања текста.

Огласио се ноћни клуб

Након информације да је 26 људи наводно отровано "шпиритусом", а међу њима 12 деце млађе од 15 година, огласио се познати ноћни клуб у којем се одиграла ова драма. Како су навели на свом Инстаграм профилу њихов локал синоћ је био изнајмљен за приватну прославу. 

Испливале фотографије голе жене у службеном ауту: Петровићев пријатељ се похвалио

Испливале фотографије голе жене у службеном ауту: Петровићев пријатељ се похвалио

"Поштовани, клуб је синоћ био изнајмљен за приватну прославу. Управа клуба нема везе са синоћњим догађајима", рекли су из клуба.

Они су у свом саопштењу изразили и жаљење и бригу због нежељних догађаја.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.