Beograd

Navodno trovanje u klubu: Objavljen snimak, 12-oro djece završilo u bolnici

  • Izvor: Telegraf
  • 15.02.2024. 15:18

Pojavio se jeziv snimak nakon navodnog trovanja 26 ljudi, među kojima 12 djece mlađe od 15 godina, na kojem se vidi kako brojne ekipe Hitne pomoći i policije zbrinjavaju goste kluba.

Snimak, objavljen na stranici Moj_Beograd, izazvao je burne reakcije mnogih korisnika društvenih mreža, koji su se zapitali kako su roditelji uopšte dozvolili da njihova djeca izlaze u noćni provod.

"Djeca mlađa od 15 godina u klubu. Gdje su roditelji što su pustili malu djecu da idi u klub, i taj klub kako pušta maloljetnu djecu da uđu i konzumiraju alkohol?", glasi samo jedan od komentara.

Kako je doktor Hitne pomoći VMA Ivan Leković za RTS izjavio, dvanaestoro djece u teškom alkoholisanom stanju primljeno je na VMA, sa do čak 2,8 promila alkohola u krvi. Međutim, nije potvrđeno da li je došlo do trovanja, kako se navodi na mrežama.

Ispod pomenutog snimka tvrdi se da je došlo do trovanja špiritusom, ali redakcija Telegrafa nije mogla da potvrdi vjerodostojnost ovih informacija do trenutka objavljivanja teksta.

Oglasio se noćni klub

Nakon informacije da je 26 ljudi navodno otrovano "špiritusom", a među njima 12 dece mlađe od 15 godina, oglasio se poznati noćni klub u kojem se odigrala ova drama. Kako su naveli na svom Instagram profilu njihov lokal sinoć je bio iznajmljen za privatnu proslavu. 

Isplivale fotografije gole žene u službenom autu: Petrovićev prijatelj se pohvalio

Isplivale fotografije gole žene u službenom autu: Petrovićev prijatelj se pohvalio

"Poštovani, klub je sinoć bio iznajmljen za privatnu proslavu. Uprava kluba nema veze sa sinoćnjim događajima", rekli su iz kluba.

Oni su u svom saopštenju izrazili i žaljenje i brigu zbog neželjnih događaja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: