Носилац листе "Ми"

Несторовић: Нећемо постати партија и нећемо трговати мандатима

  • Извор: АТВ
  • 17.12.2023. 22:26

Носилац листе "Ми" Бранимир Несторовић обратио се медијима након што је његов покрет ушао са 13 посланика у Скупштину чиме је највеће изненађење овогодишњих избора.

"Ово је само почетак. Прескачемо препреку по препреку. Ова препрека је била скупити потписе и то је било изванредно искушење, друго је било улазак у Скупштину. Одмах се припремамо за локалне изборе на прољеће, што је важно, јер наш покрет и јесте локални покрет. Нисмо се џаба назвали "Глас народа". Мислим да можемо за двије-три године да уђемо у круг најјачих, да не кажем партија, јер ћемо остати покрет јер не вјерујемо у партијски систем. Одмах крећу са привилегијама", рекао је Несторовић.

Ко су његови гласачи, Несторовић каже да је узео од свих по мало.

"Имали смо одличне резултате на Врачару, периферији.. Говоримо оно што народ воли да слуша. Ми немамо могућности да држимо велике митинге, билборде, једва смо скупили паре да ставимо билборд три дана прије избора. Нико од медија нас јутрос није дошао да сними кад смо гласали. Снимали су ове што имају по 1 одсто", каже Несторовић.

Он истиче да у Скупштину нису ушли да би трговали мандатима.

"Угасили би се одмах да издамо одмах на почетку. Нећемо трговати, било би глупо да ову народну енергију изневјеримо. То би било бесмислено ружно. Нећемо улазити у коалиције, бићемо шта јесмо и ширићемо се. Нисам очекивао толико", рекао је Несторовић.

Несторовић изненађење, 

Пратите нас и путем Вибера