Саопштење

МУП: Није тачно да се у Новом Саду пријављују држављани БиХ

  • Извор: СРНА
  • 26.04.2024. 07:54

Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је да су нетачни наводи у вези са снимком који се појавио на друштвеним мрежама, а на којем се наводно виде држављани БиХ који се пријављују на адресе у Новом Саду.

"У питању је још један пример грубе злоупотребе, овог пута, кадрова који приказују грађане који, после радног времена, користе могућност да у Полицијској управи Нови Сад закажу термин за израду личних докумената за наредни дан", појаснили су из МУП-а.

Подсјећају да овакав начин заказивања термина функционише посљедњих година и да су грађани Новог Сада упознати да могу и на овај начин да закажу термин за израду личних докумената, као и преко интернет портала.

МУП апелује да се не шире неистине и дезинформације и тако наноси штета полицијској служби и њеним припадницима. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм