Отац и мајка у полицији

Нови путеви истраге у случају Данке Илић (2)

  • Извор: Телеграф
  • 28.03.2024. 13:20

Отац и мајка двогодишње Данке Илић која је у уторак нестала у околини Бора поново се налазе у полицији.

МУП је јуче обуставио претрагу терена након што су претражили 10 километара и истрагу усмјерили у другом правцу. Како пише Телеграф, према посљедњим незваничним информацијама, ово тренутно провјерава и ради полиција:

- Упознавање са профилом породице, са улогама родитеља, прибављање информација од комшија и Центра за социјални рад како та породица функционише,

- Разговор са ширим члановима породице,

- Информативни разговор од стране стручних инспектора и препознавање истинитости исказа и уочавање нелогичности или празнина - понављање у одређеним временским интервалима иста питања,

- Упоређивање исказа са резултатима "техничке подршке"  комуникације телефона, кретање телефона,

- Криминалистичка обрада са лица мјеста.

Медији: Родитељи мале Данке поново у полицији, нова сазнања

Медији: Родитељи мале Данке поново у полицији, нова сазнања

Како су за "Телеграф.рс" рекли из МУП, дјевојчица још није нађена. У овом тренутку у близини куће гдје је мајка пријавила да је Данка нестале налази се багер који копа и претражује терен.

У дворишту породичне куће Илић налазе се припадници МУП-а и ватрогасци.

Мјештанима Бањског Поља забрањено је да о овом случају говоре јавно и тако износе непровјерене информације. По свему судећи полиција је дошла до нових сазнаја.

"Дјевојчица Данка Илић још није нађена. Апелујемо на све људе да не објављују информације које нису провјерене. Тиме се ремети и угрожава истрага у коју је укључена и Управа криминалистичке полиције“, кажу из МУП-а за "Телеграф.рс".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: