Odloženo suđenje Zoranu Marjanoviću: U izolaciji je, sumnja se da je zaražen

  • 24.02.2021. 10:04

U nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči, danas je pred Višim sudom u Beogradu trebalo da svjedoče vještaci za telekomunikacije. Međutim, suđenje je odloženo jer je Marjanović u izolaciji zbog potencijalne zaraze korona virusom.

Zoran Marjanović je u samoizolaciji jer je bio u kontaktu sa advokatom koji ima kovid, saznaje Telegraf.rs u sudu.

S obzirom na to da su spriječeni da prisustvuju ročištu oni su od suda zatražili da odredi novi termin suđenja na kojem će biti saslušani svjedoci Nacionalno kriminalističko tehničkog centra koji su vještačili blato na pantalonama koje je Zoran nosio u vrijeme ubistva supruge.

Ročište na kojem će se govoriti o ovom dokazu biće možda i najvažnije, jer će se govoriti o glavnom dokazu koji tereti Marjanovića.

Sud u nastavku suđenja treba da ispita i vještake za blato (pošto je pjevačica ubijena na nasipu punom blata), kao i vještaka psihijatra.

Nakon toga odlučiće o svjedocima koje je predložila odbrana na prošlom suđenju - a to su dvije pjevačice, koleginice ubijene Jelene. U pitanju su Sandra Prodanović zvana Afrika i Indira Aradinović Indi.

Marjanović je na početku suđenja u novembru detaljno iznio svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pjevanjem narodne muzike.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.