ATV

Predloženo produženje pritvora

Oglasilo se tužilaštvo o ocu Koste K.

 • Izvor: mondo
 • 01.06.2023. 16:12

Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da produži pritvor ocu 13-godišnjeg dječaka koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio deset i ranio šestoro ljudi.

Produženje ove mjere je predloženo, kako je saopšteno, "da ne bi u kratkom periodu ponovio krivično djelo i zbog uznemirenja javnosti."

Više javno tužilaštvo protiv njega sprovodi istragu zbog teškog djela protiv opšte sigurnosti. Sumnja se da je u prethodnom periodu obučavao maloljetnog sina da rukuje vatrenim oružjem, tako što ga je vodio u streljački klub kako bi uvežbavao gađanje meta, uprkos činjenici da dete ima 13 godina i da takva aktivnost i obuka očigledno ne odgovaraju njegovoj životnoj dobi.

Svjedoci otkrivaju detalje života Koste K. - Akcenat istrage na jednom pitanju

Svjedoci otkrivaju detalje života Koste K. - Akcenat istrage na jednom pitanju

Takođe se sumnja da nije obezbijedio uslove za bezbjedan smještaj i čuvanje oružja i municije, koje je inače u legalnom posjedu držao u metalnom sefu unutar ormara u predsoblju stana. Usljed takvog postupanja, njegov sin uspio je da dođe u posed dva pištolja kojima je počinio masakr.

Kostina majka iznijela nove detalje i šta je radio kobnog dana

Kostina majka iznijela nove detalje i šta je radio kobnog dana

Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivicu i detaljno je iznio odbranu. Pored ovog postupka, u toku je i predistražni postupak protiv majke dječaka kako bi se utvrdilo da li je u njenom postupanju bilo ima elemenata zanemarivanja i zlostavljanja djeteta.

 • 19:26 Serija: Slatke muke (12+)

  Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 20:26 Koncert: Jelena Karleuša

  Koncert: Jelena Karleuša

 • 21:46 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:26 Serija: Istine i laži (12+)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 23:11 Serija: 1992 (12+)

  Serija '1992' je italijanska TV serija iz 2015. godine koju su kreirali Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi i Stefano Sardo, prema ideji Stefana Accorsija, a u režiji Giuseppea Gagliardija.

 • 00:11 Noćni program

  Noćni program