"Maloljetnik je pod nadzorom 24 sata"

Oglasio se MUP o navodnom pokušaju bjekstva dječaka ubice

  • 01.08.2023. 14:50

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su netačni navodi pojedinih medija da je K. K. (14) pokušao da pobjegne iz zdravstvene ustanove u kojoj se nalazi nakon što je 3. maja ove godine počinio zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

"Naglašavamo da je maloljetni K. K. pod 24-časovnim nadzorom policije čime svaka mogućnost bjekstva u potpunosti nije moguća", ističe MUP.

Porodica jedne žrtve iz

Porodica jedne žrtve iz "Ribnikara" tužila majku dječaka K. K.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na medije da ne objavljuju neprovjerene informacije kojima se uznemiruje javnost posebno kada se radi o zločinu koji je duboko potresao sve građane.

Poruka koja slama srca: Oglasila se majka talentovanog dječaka (14) ubijenog u

Poruka koja slama srca: Oglasila se majka talentovanog dječaka (14) ubijenog u "Ribnikaru"

Podsjetimo, pojedini mediji objavili su da je K. K, koji je osumnjičen da je ubio devetoro đaka i čuvara škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, pokušao da pobjegne iz Dječije klinike za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije.


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином