Прва изјава за медије

Огласио се отац Данке Илић (2)

  • Извор: Блиц
  • 01.04.2024. 22:18

Милош Илић (30), отац нестале дјевојчице Данке Илић из Бора, дао је вечерас прву изјаву послије нестанка своје кћерке у Бањском пољу прошлог уторка.

"Само желим да се моја кћерка врати кући жива и здрава! Полиција ради свој посао и ја њима вјерујем. Ми као породица ћемо се огласити када се све ово заврши", рекао је Данкин отац за “Блиц”.

Јурић о несталој Данки: Много тога је нејасно...

Јурић о несталој Данки: Много тога је нејасно...

Репортери "Блица" су испред зграде у Бору, у којој се тренутно налазе родитељи мале Данке Илић, на паркингу срели Данкину мајку Ивану и бабу. Мајка није жељела да одговара на питања и заједно са бабом је ушла у зграду из које изашао отац Милош и дао кратку изјаву.

Отац и мајка нестале Данке Илић су минулих дана неколико пута саслушавани у полицији у оквиру истраге о околностима мистериозног нестанка своје кћерке. То, међутим, не значи да су осумњичени за било шта, нити да ће у будућности бити.

Откривено да ли је Данка била на мјесту с ког је мајка пријавила нестанак

Откривено да ли је Данка била на мјесту с ког је мајка пријавила нестанак

Интензиван ритам саслушања људи из најближег окружења нестале особе је уобичајен у овој фази случаја и често доводи и до тога да саслушаване личности у наставку буду у потпуности искључене ако се утврди да нису од интереса за даљи ток истраге.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм