Dao otkaz

Oglasio se RTS o odlasku Memedovića

  • Извор: Агенције
  • 11.07.2023. 17:33

Radio-televizija Srbije oglasila se nakon što je novinar i urednik Jovan Memedović dao otkaz te su izrazili žaljenje zbog toga što je Memedović poslije više od 30 godina prekinuo radni odnos.

"Radio-televizija Srbije izražava žaljenje zbog toga što je Jovan Memedović, jedan od najistaknutitih novinara i TV lica koji je doprinio ugledu RTS-a, poslije više od 30 godina prekinuo radni odnos. Njegov odlazak je posledica Etičkog kodeksa koji je Upravni odbor usvojio uprkos osporavanju stručnih službi RTS-a jer su pojedine odredbe u suprotnosti sa zakonima i programskim interesima javnog medijskog servisa, čime se urušava status i nanosi šteta našoj kući”, navodi se u saopštenju RTS-a.

Kolegijum Radio-televizije Srbije ovim putem je obavijestio javnost da emisije Sasvim prirodno i kviz Potera ostaju na programima RTS-a sa Memedovićem kao zaštitnim licem, angažovanim od strane izvršnih produkcija.

Jovan Memedović dao otkaz na RTS-u

Jovan Memedović dao otkaz na RTS-u

Kako su ranije prenijeli srpski mediji,  Memedović je prije nekoliko dana ušao u verbalni sukob sa predsjednikom Upravnog odbora RTS-a.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: