Предсједник Србије

Огласио се Вучић о Вулину

  • Извор: Телеграф
  • 03.11.2023. 19:28

Предсједник Александар Вучић изјавио је вечерас, поводом оставке коју је дао директор БИА Александар Вулин, да је тачно да су од првог дана његовог именовања на ту функцију постојали притисци и захвалио му на доприносу који је дао за очување безбедности земље, пише Тан‌југ.

"На мени једноставно није да то коментаришем. Вулин ми је и друг са којим сам провео много времена, разумијем и његову реакцију, али није отишла његова глава или слично. Постојали су притисци од почетка када је именован на ту дужност, од првог дана, и било је недвосмислено", рекао је Вучић.

То је сасвим тачно што је навео Вулин у свом писму, додао је председник.

Вулин поднио оставку на мјесто директора БИА:

Вулин поднио оставку на мјесто директора БИА: "Од нас траже да напустимо Републику Српску"

"Он наравно одлично зна како се то креће и какве су посљедице биле или какве би посљедице могле да буду даље. Ја не могу и даље да коментаришем, јер њему је сад нешто лакше него мени, док ја не могу и даље да коментаришем све ствари, из простог разлога зато што сам предсједник Републике, али и зато што сам обавезан на чување тајни и о таквим стварима не могу да говорим", рекао је Вучић.

Казао је да у сваком случају жели да захвали Вулину на доприносу који је дао за очување безбједности наше земље.

"За то да наша земља буде самостална и независна, што је један од постулата политике коју сви водимо у странци чији сам члан и код њених партнера. Радујем се сарадњи са њим у будућности, није крај живота, нити крај заједничких успеха", рекао је Вучић.

Које су нове трасе јавног превоза у Бањалуци?

Које су нове трасе јавног превоза у Бањалуци?


Пратите нас и путем Вибера