Београд

Организатор журке на којој су се дјеца отровала алкохолом: Пили као и сва друга дјеца, нека су попила мало више

  • Извор: Курир
  • 16.02.2024. 18:58

Н. Б. који је био организатор журке у београдском клубу "Синер", гдје се у ноћи између сриједе и четвртка алкохолом отровало 33 дјеце, и то 12 њих испод 15 година, рекао је да ће на питања одговарати пред надлежним органима.

Н.Б. је рекао да не жели да се оглашава и негодовао је што је позван на телефон.

„Ја сам само посредник у журци која се десила то вече“, навео је Н. Б. Након што му је постављено питање, рекао је да ће да одговори надлежним органима и да су га позвали на разговор.

Признао је и да је био у клубу то вече, као и да “не може он да утиче на то ко ће да дође у локал”.

Очевици хаоса у познатом клубу: Дјецу су износили на носилима

Очевици хаоса у познатом клубу: Дјецу су износили на носилима

„Нисам полицајац који тражи документа. То је била приватна прослава, пиће је купљено у клубу. Дјеца су само пила као и сва друга дјеца, нека су попила мало више. Како ја да контролишем неког?“, рекао је, а на питање ко је служио дјеци пиће и ко треба да одговара за то што је алкохол служен малољетној дјеци је спустио слушалицу.

Против Н. Б. (23) организатора журке у београдском клубу “Синер” биће поднијета прекршајна пријава због точења алкохола малољетницима, пише Курир.

Наиме, власник клуба је Н.Б. изнајмио простор, а овај је, према незваничним информацијама, продао између 550-600 улазница, а наводно је, како се сазнаје, изјавио да не зна да ли је међу њима било дјеце.

Случај 12 тешко алкохолисане дјеце узнемирио јавност: Формиран предмет

Случај 12 тешко алкохолисане дјеце узнемирио јавност: Формиран предмет

Подсјетимо, према првим информацијама 26 дјеце током ноћи примљено на токсикологију ВМА због алкохолисаног стања, међу њима је њих 12 било у тешком алкохолисаном стању са до чак 2,8 промила алкохола у крви, рекао је јутрос доктор Хитне помоћи ВМА, примаријус др Иван Лековић. Оно што је посебно шокирало љекаре, то је да су многи имали мање од 15 година. Међутим, касније се сазнало да је укупан број дјеце која су завршила на токсикологији чак 33!

Након тога појавила се информација да су дјеца у ноћном клуб “Синер” у Париској улици 1а масовно отрована шпиритусом, и да су ова дјеца збринута на ВМА заправо из тог клуба и довезена на токсикологију.

Блиц је потом сазнао да је Више јавно тужилаштво у Београду формирало предмет ради утврђивања свих околности случаја тровања дјеце у ноћном клубу.

Младић пао са моста у ријеку, покренута потрага

Младић пао са моста у ријеку, покренута потрага

Током ноћи испред клуба биле су јаке полицијске снаге, кола хитне помоћи и унезвјерена дјеца. Огласили су се из клуба, и на Инстаграм страници објавили да је клуб то вече био изнајмљен за приватну прославу.

Поводом овог случаја огласило се и Прво основно јавно тужилаштво у Београду које је наложило ПС Стари град да им достави подробан извјештај о томе ко је организовао журку на којој је дошло до тровања особа, међу којима највећи број малољетника.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска