Владимир Кецмановић

Отац дјечака убице остаје у притвору

  • Извор: Телеграф
  • 04.03.2024. 14:50

Кривично ванпретресно вијеће Вишег суда донијело је рјешење којим је Владимиру Кецмановићу продужен притвор, а који по том рјешењу може трајати до 60 дана.

Притвор је према окривљеном Кецмановићу продужен усљед постојања нарочитих околности које указују да ће, у случају боравка на слободи, у кратком временском периоду поновити кривично дјело, као и с обзиром на то да је основано сумњив да је извршио кривично дјело за које је прописана казна затвора преко десет година, а начин извршења и тежина посљедица кривичног дјела довели су до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

Против наведеног рјешења дозвољена је жалба Апелационом суду у Београду, у року од три дана од пријема рјешења.

Отац дјечака, оптужен је да је извршио кривично дјело - тешко дјело против опште сигурности јер је дијете од 13 година водио у стрељану и учио да пуца, као и да није адекватно чувао оружје у кући.

Дјечак К.К, који у вријеме извршења овог злочина није имао навршених 14 година, па самим тим није кривично одговоран, пуцао је на своје другаре из два очева пиштоља која је узео 1. маја.

Потом их је кобног дана ставио у свој ранац, отишао у школу и током првог часа убио 10 особа и ранио још петоро дјеце и наставницу историје, пише Телеграф.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм