Predviđanje

Otac Tadej: Uz velika stradanja, vratićemo Kosovo

  • Извор: Агенције
  • 18.08.2022. 17:38

Lik oca Tadeja, podsjećao je na patrijarha Pavla, ovaj svijet je napustio 2003. godine, ali je za sobom ostavio predviđanja o sudbini Srbije, od kojih su se neka već ostvarila.

Još 2000. godine, čak osam godina ranije, starac Tadej je za KiM govorio da će Albanci proglasiti nezavisnost, a da će ih u tome podržati Amerika i Evropa. Međutim, prema njegovim rIJečima, sile Zapada će uskoro doživJeti veliki krah zbog ekonomskih kriza i ratnih sukoba.

"I Amerika i Zapad će Srbe ponovno goniti. Ipak, poslije velikih srpskih stradanja, iznenada, Amerika i Zapad će doživjeti strahoviti poraz, pa će se sva njihova vojska povući sa Kosova. Tada će Srbi za veoma kratko vrijeme osloboditi svoju duhovnu kolijevku. Albanaca tamo neće biti. Nijednoga“, glasila je vizija ovog proroka, koji je dodao da će najsigurnije biti u centralnoj Srbiji.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.