Србија

Откривено како је лажна зубарка привлачила пацијенте

  • Извор: Блиц
  • 07.03.2024. 14:15

Против Снежане Стевић (48) која је ухапшена због сумње да се бавила надриљекарством и радила естетске и стоматолошке захвате у свом салону љепоте "БВ Дентал Естетик" поднијета је кривична пријава због фалсификовања дипломе и бављења надриљекарством - она је имала око 40 оштећених жртава.

Незванично, за сада није познато да ли су њене жртве задобиле повреде током третмана.

У овом тренутку она се терети да се без икакве стручне спреме бавила озбиљним захватима. У наредном периоду биће испитано и да ли је некој од жртава нарушено здравље.

Осумњичена Снежана је са наводно стеченим звањем "доктор стоматологије" и издатом дипломом Медицинског факултета Универзитета у Приштини, радила у својој стоматолошкој ординацији "БВ Дентал Естетик". Она је услуге своје ординације мјесецима уназад оглашавала на интернету, а неријетко је давала невјероватне попусте како би привукла клијенте.

На једној од страница на интернету и даље се може купити ваучер за њене третмане, између осталог и попуњавање бора хијалуронским филером који је оглашавала за 8.000 динара.


МУП Српске објавио конкурс за школовање пилота на Војној академији у Београду

МУП Српске објавио конкурс за школовање пилота на Војној академији у Београду

Такође, она је нудила и третмане опоравка косе крвном плазмом за 5.500 динара, иако је вриједност поменутих третмана готово 20.000 динара.

Са лажном дипломом радила као доктор стоматологије

Снежана је осумњичена да се у периоду од 21. 11. 2021. године, а до дана подношења кривичне пријаве у својој стоматолошкој ординацији "БВ Дентал Естетик", ГО Савски венац, ул. Булевар Вудро Вилсона бр. 8, бавила пружањем стоматолошких услуга и услуга "антиејџ“ медицине са наводно стеченим звањем "доктор стоматологије" и издатом дипломом Медицинског факултета Универзитета у Приштини од 27.02.1999. године, за коју диплому је накнадним провјерама утврђено да је фалсификована и да се осумњичена регистровала у Агенцији за привредне регистре као С.С. ПР, Општа ординација денталне медицине "БВ Дентал Естетик“, са регистрованом дјелатношћу "стоматолошка пракса“ и бавила се наведеним услугама без адекватног звања и стручне спреме.


Ко је Џими Роштиљ - човјек који је гурнуо једну цијелу земљу у хаос

Ко је Џими Роштиљ - човјек који је гурнуо једну цијелу земљу у хаос

Снежана Стевић се хвалила луксузним животом, а на друштвеним мрежама је била веома активна, о чему свједоче бројне фотографије које је дијелила са својим пратиоцима.

Слике на којима позира у луксузним хотелима, апартманима, али и са путовања имају и по више стотина лајкова.

На истом профилу може се видјети и да је Снежана раније имала још један салон љепоте на Новом Београду, преноси "Блиц".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм