Obrenovac

Ovo je žena koja je mužu smrskala glavu - Bojanov leš danima trunuo u kući

  • 10.05.2021. 11:27

Biljana P. (55) iz Piromana uhapšena u petak zbog sumnje da je sredinom aprila u Obrenovcu usmrtila Bojana A. (54), s kojim je bila u vanbračnoj zajednici.

Bljana P. (55) iz Piromana uhapšena je zbog sumnje da je u Obrenovcu brutalno ubila Bojana A. (54), s kojim je bila u vanbračnoj zajednici. Tijelo nesrećnog čovjeka, u fazi raspadanja i s vidljivim tragovima nasilja, pronađeno je 30. aprila u porodičnoj kući u Piromanu, gdje su živjeli posljednje dvije godine.

Kako Kurir saznaje, ubistvo se dogodilo sredinom aprila, a tijelo nesrećnog Bojana pronađeno je na Veliki petak, 30. aprila.

- Tijelo je pronašao komšija, koji je odmah obavijestio policiju. Hitna pomoć je konstatovala smrt, a kako je utvrđeno, Bojan A. viđen je posljednji put 17. aprila. Pretpostavlja se da je ubijen tog dana ili dan kasnije. Tijelo je u trenutku pronalaska već bilo u fazi raspadanja - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodao da se sumnja da je Biljana P. izvršila brutalno ubistvo i da je nakon toga pobjegla.

- Na tijelu su odmah bili vidljivi tragovi nasilja - udarci u glavu koji su bili kobni za čovjeka. Biljana je odmah bila sumnjiva jer je već imala dosije u policiji a i njeno bjekstvo je bilo sumnjivo. Ona je pronađena u Beogradu i odmah je uhapšena. Zanimljivo je da kod sebe nije imala ličnu kartu i da je zapravo nije imala 10 godina - rekao je sagovornik Kurira.

Kako se saznaje u mjestu Piroman, Bojan i Biljana su se tamo doselili prije dvije godine.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.