Prijepolje

Pijanog ga usmrtio taksi na ulici

  • 26.12.2018. 12:01

U noći između utorka i srijede u Priboju je stradao pješak Đ.E.

Ova informacija potvrđena je portalu PP Media iz Policijske uprave u Prijepolju, dok je potparolka Osnovnog javnog tužilaštva Jasminka Bošković kazala da se radi na utvrđivanju tačnih okolnosti pod kojima je pješak stradao te da je naložena njegova obdukcija.

Kako saznaje portal pješaka Đ.E. je pregazilo taksi vozilo dok je ležao na putu, nedaleko od jednog ugostiteljskog objekta u Starom Priboju.

Sumnja se da je pješak bio u alkoholisanom stanju usljed čega se našao na kolovozu, te da ga vozač nije primijetio i da je prešao preko njega.

Na lice mjesta brzo je stigla ljekarska ekipa koja je pokušala da spase život nesrećnom čovjeku, međutim on je preminuo u vozilu Hitne pomoći na putu od Priboja ka bolnici u Užicu.

Nakon što stigne obdukcioni nalaz i pošto se utvrde ostale činjenice vezane za ovu nezgodu znaće se da li će vozaču taksi vozila biti određen pritvor.

(PP Media)

Тагови:
  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм