Србија

Пио сам дјевојци крв: Лука је био члан секте и открио језива искуства

  • Извор: Агенције
  • 06.03.2024. 07:11

Случај убиства и самоубиства у Новом Саду узнемирио је грађане Србије.

Како се сумња, брачни пар М.П.С. (23) и њен супруг Л.П.С. (25) су убили своје синове (1 и 3 године), а након тога су извршили самоубиство, а истражује се да ли су они били чланови секте због откривених египатских симбола у кући у којој су пронађена тијела дјеце.

Лука Вуковић из Лесковца је у уторак ујутру гостовао на "ТВ Прва" гдје је говорио о свом искуству у сатанистичкој секти. Он тврди да је био њен члан двије године.


Бресквица изјавом разочарала фанове

Бресквица изјавом разочарала фанове

"Другар из основне школе ме је позвао на кафу и упознао ме је са његовим друштвом, које је било катастрофално. Сви су користили опијате, а и ја сам се временом навукао уз њих. То је постало као мала секта због двојице чланова који су себе називали сатанистима. Вјеровао сам да сам одбачен од свих и увукли су ме тако што су тврдили да су они моје друштво. Мени је то пријало, нисам ни размишљао шта они раде уз то дружење. Од родитеља сам многе чињенице крио. Нисам дозвољавао да знају гдје сам", испричао је први пут Вуковић.

Његов отац Владислав Вуковић је истом приликом испричао како је он открио да му је син у скети. Најгоре му је било када је његов син дошао кући и саопштио да ће се убити.

"Алармантно је било када је једном дошао кући и рекао да ће се убити. Потражили смо помоћ љекара, али највећи шок је настао када смо ушли у његов телефон. Затичемо слике које нису пријатне за гледање. Има слика гдје он држи крвав нож, у другој кандило. Па има видео гдје мијесе погачу на гробљу, гдје се ради црна миса... Не дјелује наивно. То је био аларм да се обратим некоме за помоћ", навео је Владислав.

Дјевојка са којом је Лука тада био је имала сличне, "мрачне", тенденције. Лука је испричао да се она резала жилетом по тијелу.


Познато када би Ђоковић могао на терен

Познато када би Ђоковић могао на терен

"Имао сам дјевојку која се резала жилетом по тијелу, а ја сам пио њену крв. Био сам свјестан, али је око мене владала еуфорија", додаје Лука.

Спасили су га вјера и упорност. Кључ је, према његовим ријечима, разговор са људима.

"Представљање окултистичких симбола, попут египатских, увијек је било присутно. То се увијек цртало, да људи сами себи сијеку кожу. Нису ми тражили да урадим нешто својим ближњима, али било је тенденције да се уради нешто животињама, али ја сам то одбио", објаснио је Лука на "ТВ Прва".


(Фото: ТВ Прва)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: