Bivša državna sekretarka

Pojavile se nove provokativne fotografije Dijane Hrkalović

  • Извор: objektiv.rs
  • 19.10.2021. 12:02

Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović, dok je bila u MUP, od te institucije pravila je leglo bluda i razvrata. Kako tvrde sagovornici Objektiva, sastanke u prostorijama MUP nemali broj puta držala je mamurna i pod uticajem opijata, ali i neprimjereno obučena za jednu takvu instituciju.

Kabinet Ministarstva policije služio joj je za pravljenje najvulgarnijih fotografija, koje je slala jednom uticajnom ministru, ali i kriminalcima sa kojima je održavala lične kontakte.

Objektiv je došao u posjed nekoliko fotografija koje pokazuju u kakvom stanju je Hrkalovićeva dolazila na posao, ali i čime se bavila za vrijeme radnog vremena.

NEZRELO PONAŠANJE

Stručnjak za bezbjednost Miroslav Bjegović za Objektiv kaže da je Hrkalovićevu neko štitio čim je mogla tako nezrelo i bahato da se ponaša.

– Bahato ponašanje bivše državne sekretarke može biti isključivo tolerisano od onog ko ju je postavio na tu funkciju, tj. ministar unutrašnjih poslova koji mora snositi odgovornost za njeno ponašanje i za sve kriminalne radnje koje su počinjene u lancu subordinacije. Prosto je neshvatljivo, politički i profesionalno, da neko sa 29 godina i samo par godina radnog iskustva može biti na mjestu zamenika ministra policije. Zato u jednu ruku ne treba da nas iznenađuje njeno nezrelo i bahato ponašanje s obzirom na moć koju je dobila – zaključuje Bjegović.

Nove fotografije možete da pogledate OVDJE.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина