Србија

Дијана Хркаловић довезла брата у Хитну - има повреде

  • Извор: Блиц
  • 25.03.2024. 14:36

Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка МУП-а Србије довезла је прије неколико дана у Ургентни центар свог брата са повредама на тијелу, сазнаје "Блиц".

Како незванично сазнаје поменути портал, сумња се да је њен брат претучен.

Надлежни испитују све околности овог догађаја и како је младић задобио повреде.


Косачов: Русија ће бити уз српски народ све док буде потребно

Косачов: Русија ће бити уз српски народ све док буде потребно

Подсјетимо, Дијани Хркаловић се тренутно суди због сумње да је извршила кривично дјело трговина утицајем. Дијана Хркаловић, као и некадашњи начелник Полицијске управе Нови Сад Милорад Шушњић и другооптужени бивши начелник за специјалне истражне методе Дејан Миленковић, од почетка суђења негирају извршење кривичних дјела која им се стављају на терет.

За шта се суди Дијани Хркаловић?

Хркаловић је раније негирала да познаје вођу организоване криминалне групе Вељка Беливука, као и да има везе са убиством Властимира Милошевића, 30.јануара 2017. године у центру Београда.

Она је негирала и наводе да је наложила начелнику новосадске полиције да Дарка Елеза стави под оперативну обраду, како би га заштитила да не могу друге полицијске управе да га надзиру.


Маказама убола мајку у врат, жена преминула на мјесту

Маказама убола мајку у врат, жена преминула на мјесту

Оптужним приједлогом Тужилаштва за организовани криминал Хркаловићка се терети због два кривична дјела трговина утицајем у продуженом трајању, због чега је тужилаштво тражило да јој суд изрекне казну затвора од пет година.

Поред горе наведеног, Хркаловићева се терети да је 2018. године наложила начелнику Миленковићу да не поступи одмах по налозима судије за претходни поступак Вишег суда у Београду и поступајућег тужиоца, који су тражили да им се достави аутоматска обрада мобилног телефона Вељка Беливука, у то вријеме окривљеног за убиство Властимира Милошевића 30. јануара 2017. у Београду.

Касније је Беливук правоснажно ослобођен од тих оптужби, а сада је у притвору и оптужен је за најбруталнија кривична дјела као вођа криминалне групе "Принципи", међу којима је седам тешких убистава.


Србину 19 година затвора због мафијашке ликвидације на Зрћу

Србину 19 година затвора због мафијашке ликвидације на Зрћу

Хркаловић се терети и да је са бившим начелником Полицијске управе Нови Сад Милорадом Шушњићем неовлашћено прислушкивала Дарка Елеза, који је недавно изручен из Србије Босни и Херцеговини због низа кривичних дјела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.