Srbija

Dijana Hrkalović dovezla brata u Hitnu - ima povrede

  • Izvor: Blic
  • 25.03.2024. 14:36

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a Srbije dovezla je prije nekoliko dana u Urgentni centar svog brata sa povredama na tijelu, saznaje "Blic".

Kako nezvanično saznaje pomenuti portal, sumnja se da je njen brat pretučen.

Nadležni ispituju sve okolnosti ovog događaja i kako je mladić zadobio povrede.


Kosačov: Rusija će biti uz srpski narod sve dok bude potrebno

Kosačov: Rusija će biti uz srpski narod sve dok bude potrebno

Podsjetimo, Dijani Hrkalović se trenutno sudi zbog sumnje da je izvršila krivično djelo trgovina uticajem. Dijana Hrkalović, kao i nekadašnji načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić i drugooptuženi bivši načelnik za specijalne istražne metode Dejan Milenković, od početka suđenja negiraju izvršenje krivičnih djela koja im se stavljaju na teret.

Za šta se sudi Dijani Hrkalović?

Hrkalović je ranije negirala da poznaje vođu organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka, kao i da ima veze sa ubistvom Vlastimira Miloševića, 30.januara 2017. godine u centru Beograda.

Ona je negirala i navode da je naložila načelniku novosadske policije da Darka Еleza stavi pod operativnu obradu, kako bi ga zaštitila da ne mogu druge policijske uprave da ga nadziru.


Makazama ubola majku u vrat, žena preminula na mjestu

Makazama ubola majku u vrat, žena preminula na mjestu

Optužnim prijedlogom Tužilaštva za organizovani kriminal Hrkalovićka se tereti zbog dva krivična djela trgovina uticajem u produženom trajanju, zbog čega je tužilaštvo tražilo da joj sud izrekne kaznu zatvora od pet godina.

Pored gore navedenog, Hrkalovićeva se tereti da je 2018. godine naložila načelniku Milenkoviću da ne postupi odmah po nalozima sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu i postupajućeg tužioca, koji su tražili da im se dostavi automatska obrada mobilnog telefona Veljka Belivuka, u to vrijeme okrivljenog za ubistvo Vlastimira Miloševića 30. januara 2017. u Beogradu.

Kasnije je Belivuk pravosnažno oslobođen od tih optužbi, a sada je u pritvoru i optužen je za najbrutalnija krivična djela kao vođa kriminalne grupe "Principi", među kojima je sedam teških ubistava.


Srbinu 19 godina zatvora zbog mafijaške likvidacije na Zrću

Srbinu 19 godina zatvora zbog mafijaške likvidacije na Zrću

Hrkalović se tereti i da je sa bivšim načelnikom Policijske uprave Novi Sad Miloradom Šušnjićem neovlašćeno prisluškivala Darka Еleza, koji je nedavno izručen iz Srbije Bosni i Hercegovini zbog niza krivičnih djela.

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.