Djevojčica vrištala

Pokušaj otmice djevojčice u Beogradu

  • 18.12.2019. 13:02

Policija traga za nepoznatom ženom koja se sumnjiči da je pokušala da otme maloljetnu djevojčicu Z. P. (8) na ulazu u dvorište Osnovne škole "Arčibald Rajs" na Paliluli u Beogradu. Srećom, vrisak djevojčica je čula spremačica, koja je istrčala na ulicu, nakon čega je otmičarka pobjegla.

Incident se dogodio 12. decembra. Žena je devojčicu koja ide u drugi razred i njenu dvije godine stariju sestru pratila od obližnje autobuske stanice sve do škole. Kada je vidjela da će ući u dvorište ove obrazovne institucije, zgrabila je mlađu devojčicu za ruku i počela da je odvlači.

Prestrašena devojčica, ali i njena sestra, koja je sve to gledala, počele su da vrište. Njihove vapaje je čula spremačica ove škole, koja se, srećom, zatekla u dvorištu. Iste sekunde je istrčala na ulicu da vidi šta se dešava.

- Djevojčica je pokušavala da se odupre, ali bezuspješno. Ta djevojka ju je vukla. Tetkica je počela da viče na nju: "Ej, šta to radiš? Pusti to dijete odmah!", nakon čega je ta žena pustila ruku djevojčice i odmah počela da bježi. Tetkica je uvela decu u školu i obavestila zaposlene u školi o ovom događaju, koji su alarmirali policiju i prijavili slučaj - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Na sreću, djevojčice nisu povređene u ovom napadu, ali je veliki broj roditelja mališana koji pohađaju ovu školu uplašen za svoju djecu.

Kada smo pozvali Osnovnu školu "Arčibald Rajs" da bismo se raspitali o ovom slučaju, za Telegraf.rs rekli su da direktorka nije tu. Dva puta za tri sata ponovili su nam da će naša pitanja proslijediti direktorki škole, ali nas direktorka nije pozvala.

- Prenijeću direktorki da ste zvali. Javiće vam se. Prijatno - bio je odgovor sekretara škole.

Pročitajte još:

Velika akcija policije, traga se za 28 osoba

Izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s puta: Teško povrijeđen vozač "pasata"

Roditelji prijavili nestanak sina, isti dan pronađen mrtav u hotelu

Požar u u Prnjavorskoj ulici, stradala jedna osoba

Prijatelji se opraštaju od ubijene Milice: "Raj je dobio još jedan poen, mirno spavaj anđele naš..."

Više verzija kako je došlo do stravične tragedije u Srpcu

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм