Policajac ubio Anu iz Valjeva? Prije 3 mjeseca ga prijavila za proganjanje, kolege tragaju za njim

  • 18.05.2021. 12:25

Policija u Valjevu intenzivno traga za policajcem M. M. (52) iz tog grada u vezi sa istragom ubistva Ane I. (34) koja ga je u februaru prijavila da je proganja, saopštila je danas Policijska uprava u Valjevu.

Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu.

Presudom Osnovnog suda u Valjevu, M. M. je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet mjeseci, uslovno na tri godine, kao i mjeru zabrane približavanja i komunikacije sa žrtvom na udaljenosti manjoj od 100 metara, takođe u trajanju od tri godine.

Pored toga, Policijska uprava u Valjevu protiv njega je u februaru pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla, navodi se u saopštenju.

Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu.

Ana, koja je juče u ranim jutarnjim satima ubijena ispred stambene zgrade u naselju Peti puk, gdje je živjela sa mlađim sinom, danas će biti sahranjena na Novom groblju. Dugogodišnja radnica “Gorenja” bila je majka dva maloljetna dječaka.

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм