Borča

Policija traga za djedom koji je napao dječaka u Borči: Saslušana majka mališana

  • Извор: Телеграф
  • 14.02.2022. 13:00

Beogradska policija traga za starijim muškarcem koji je juče u školskom dvorištu u Borči napao dvojicu dječaka, saznaje "Telegrf.rs".

O cijelom slučaju obavješten je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Prema našim informacijama, majka je juče u policiji dala iskaz o nemilom događaju.

Kako nam je kazala, incident se desio juče oko 15 sati. Prema njenim riječima, dečak V. J. i njegov drug igrali su se u školskom dvorištu, kada je lopta odletjela i moguće pogodila trećeg dječaka, koji je tu bio sa starijim muškarcem. Nagađa da su u pitanju unuk i djeda.

Taj čovjek je utom, objašnjava majka V. J. , slijeđa prišao njenom sinu, uhvatio ga za vrat i bacio o tlo. Potom ga je udario kesom. Takođe je pokušao da šutne drugog dječaka, koji se izmakao. Navodi i da su obojica trčeći pobjegli kod majke drugog dječaka, druga V. J.

Kaže da druga majka živi nešto bliže školi nego ona, te da joj je trebalo 10-ak minuta da do druge kuće stigne.

- Prvo ih je smirila, pa je poslije 10-ak minuta zvala mene. Prošlo je oko 40 minuta dok nisam stigla u školsko dvorište - objašnjava u razgovoru za Telegraf.rs.

Ipak, muškarca koji je povredio njenog sina nije zatekla. Objašnjava kako su tu bila još dvojica dečaka, od kojih je jedan video počinioca. Kaže kako im se priče poklapaju, te da su ga opisali kao muškarca "suvog lica i vrata", bele brade, sa šubarom na glavi.

"Prevodeći" dječiji jezik, razumjela je da je riječ o nekom ko bi im po godinama mogao biti djeda.

Navodi i da se nada da su ga možda "uhvatile" obližnje nadzorne kamere - škole i kazina - te da će to pomoći u identifikaciji.

- Rekao mi je da neće ići da se igra bez mene - kaže majka dodajući da je dečak preplašen, te da je i ona šokirana onim što se desilo: - I da ga je pogodio loptom, rekla sam mu da niko ne sme da ga udari.

(Telegraf, Foto: Tanjug)

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм