Porodilja u bolnici, baba u pritvoru: Sestra Milje P. preuzela brigu o njenom sinu

  • 25.12.2020. 08:13

Moja mama nije bacila unuče u kontejner. To tvrdim sa sigurnošću, jer je cijelog života pomagala starima, ali i djeci. Nažalost, sumnjam da je to mogla da uradi samo moja sestra Milja. Ovako, za "Novosti", svoju ispovijest započinje Nataša P. sestra Milje P. (23), koja se u srijedu porodila u porodičnom stanu u obrenovačkom naselju Rojkovac, nakon čega je njeno novorođenče, djevojčica, srećom, pronađeno živo u obližnjem kontejneru.

Baka, odnosno Miljina i Natašina majka Branka, uhapšena je i danas će biti privedena na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu. Njoj se na teret stavlja pokušaj ubistva tek rođene unuke. Kako saznajemo, ona je u policiji negirala ovo djelo uz tvrdnju da je bebu odmah nakon porođaja upravo željela da usmrti njena ćerka Milja. Šta se stvarno desilo, utvrdiće istraga.

- Sestra Milja je živela u vanbračnoj zajednici sa čovjekom iz Valjeva, sa kojim ima dvadesetomjesečnog sina - priča Nataša. - Ona i suprug su se razišli i sa djetetom se vratila kod roditelja. U međuvremenu, ugojila se i stalno je nosila široke majice i dukserice, ali niko od nas ukućana nije sumnjao da nešto nije u redu i da je eventulano ponovo trudna.

Nataša kaže da je o svemu što se dogodilo, nažalost, saznala iz medija, od kojih su neki greškom čak objavili njenu sliku, kao da se ona porodila.

- Mama je čistačica u Domu za stare u Obrenovcu, a i ja sam donedavno tamo radila kao njegovateljica. U međuvremenu sam se udala i otišla iz porodičnog doma. Nisam mnogo bila upućena u to šta se događa u kući mojih roditelja i sa sestrom, a kada sam je pitala zašto se u posljednje vrijeme toliko udebljala, nije htjela da mi odgovori. Nastavila je sa sinom da živi u stanu sa majkom Brankom i ocem Rajkom i niko od nas nije slutio nikakvo zlo - kaže Nataša.

Inače, dok traje istraga, Nataša P. preuzela je brigu o sestrinom sinu i bolesnom ocu.

(foto: Privatna arhiva)

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм