Priština

Poslanici Srpske liste zaključali se u zgradi parlamenta

  • 02.12.2018. 17:27

Osam poslanika Srpske liste, koji žele da se sastanu sa evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom, zaključalo se u prostorijama poslaničkog kluba u zgradi parlamenta samoproglašenog Kosova u Prištini, objavio je šef poslaničkog kluba Srpska lista Slavko Simić na svom Fejsbuk profilu.

Potpredsjednik Srpske liste Igor Simić je putem video-klipa, koji je objavio na svom Fejsbuk profilu, poručio da poslanici žele da upoznaju Hana sa situacijom na Kosovu i Metohiji i potencijalnom humanitarnom krizom sa kojom će se suočiti srpski narod zbog uvođenja stoprocentnih taksi na robu iz centralne Srbije i BiH. 

"Poštovani građani, poslanici Srpske liste poručuju vam iz Prištine - danas smo se zatvorili u prostorijama Skupštine Kosova kako bismo zahtevali hitan sastanak sa predstavnikom EU koji dolazi u Prištinu Johanesom Hanom i upoznali ga sa situacijom i potencijalnom humanitarnom krizom sa kojom se suočava srpski narod ukoliko taksa od sto odsto ne bude hitno povučena", rekao je Simić. 

Predsjednik Srpske liste Goran Rakić rekao je ranije da će poslanici Srpske liste ostati u zgradi parlamenta do sutrašnjeg dolaska Hana u Prištinu.   

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм