"Картел"

Потонули сплав имао 100 мјеста, а продавао 500 карата?

  • Извор: Курир
  • 25.12.2023. 15:50

На Сајамском кеју у ноћи између суботе и нед‌јеље одиграла се права драма.

Београдски Сплав "Картел" је пола сата послије поноћи почео да тоне, гости, махом тинејџери средњошколци који су се нашли на овом плутајућем објекту уз вриску су скакали у ледену воду да се спасу, а захваљујући полицији избјегнута је трагедија.

Тужилаштво истражује околности и узроке потонућа.

Према незваничним сазнањима Курира, сплав је рагистрован за 100 гостију, док је у најави за суботњи наступ репера Емина Хаџајлић Цунамија на сплаву "Картел" објављено да је у продаји до 500 карата.

Поједини очевици догађаја тврде да је сплав почео да тоне послије пуцања мостића који објекат спаја са обалом када се на њему сукобило обезбјеђења с гостима. Онда је настао стампедо и већина гостију је панично скакала у хладну Саву и пливала ка обали, док су неки стајали као укопани у страху да се не удаве.

"Био је прави стампедо када је сплав почео да тоне. Одмах су дошли родитељи посетилаца, који су остали заглављени на сплаву у страху да не потону. Људи су нервозни. Видјела сам и да је Хитна помоћ помогла једном момку. Глава му је била погнута, али не знам колико је озбиљно. Сви су у паници. Зову помоћ", испричала је једна дјевојка, а њене ријечи потврђују и многобројни драматични снимци који су исте вечери појавили на друштвеним мрежама.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.