Valjevo

Potukli se ljekari na hirurgiji, jedan bio mrtav pijan

  • Извор: Курир
  • 21.03.2022. 18:26

U valjevskoj bolnici danas je došlo do tuče dvojice ljekara. Incident se dogodio u dečijoj hirurškoj ambulanti valjevske bolnice.

Kako piše "Kurir", sukobili su se ljekari A.K. i S.Đ., a nakon verbalnog sukoba došlo je i do tuče, u kojoj su obojica lakše povrijeđeni.

Izvori pomenutog portala navode da je do incidenta došlo kada je u dječiju hiruršku ambulantu, u kojoj se nalazio ljekar A.K., ušao njegov kolega S.Đ., koji ga je pitao zašto je došao u njegovu smjenu, a potom je šutnuo stolicu u kojoj je sjedio ljekar A.K. i onda mu je zadao udarac u predjelu glave.

Nakon toga, napadnuti ljekar je povukao za mantil S.Đ., poslije čega su obojica pali na pod, gdje su nastavili da razmjenjuju udarce. Tuču je prekinio medicinski tehničar, koji je ušao u ordinaciju.

Obojici ljekara su konstatovane lake povrede, a alkotestiranjem je utvrđeno da je S.Đ. u trenutku incidenta imao 1,16 promila alkohola u krvi, dok drugi ljekar nije bio u alkoholisanom stanju.

Kako saznaje "Kurir", ljekaru S.Đ., biće oduzeto vatreno oružje za koje ima odobrenje.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.